Ο Ολυμπιακός και η Superbet ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία σε ειδική συνέντευξη Τύπου, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει τόσο τη χορηγική συμφωνία όσο και τις καλοκαιρινές εξελίξεις στην Euroleague. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για τη δυναμική της ομάδας, τις μεταγραφές και τον τρόπο με τον οποίο χτίζεται η επιτυχία.

Ανάμεσα στις δηλώσεις του, ξεχώρισε η ατάκα του για το φετινό μεταγραφικό τοπίο στην Ευρώπη, όπου τόνισε ότι ο ανταγωνισμός έχει εκτοξευθεί: «Ομάδες που ενισχύονται τόσο πολύ, όπως η Βιλερμπάν που ξαφνικά έχει αποκτήσει τεράστιο μπάτζετ, όπως η Ντουμπάι που έχει διαλύσει την αγορά δίνοντας τεράστια χρήματα, ο Παναθηναϊκός το ίδιο». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι καλοκαιρινές κινήσεις δεν αρκούν από μόνες τους για να φέρουν επιτυχία, καθώς το πραγματικό ζητούμενο είναι η χημεία, η αποδοχή ρόλων και η συνοχή στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της νέας χορηγίας, στις μεταγραφές Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ, αλλά και στο μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού, ζητώντας «ήρεμο καλοκαίρι» και υποσχόμενος ότι η ομάδα θα επιστρέψει στη δουλειά με το ίδιο κίνητρο για νέες επιτυχίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube