Ο Ολυμπιακός έκανε το καλοκαίρι γερή οικονομική «ρελάνς», φέρνοντας σπουδαίους παίκτες όπως ο Εβάν Φουρνιέ και ο Σάσα Βεζένκοφ έτσι ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μέχρι στιγμής, η «ευρωπαϊκή» σεζόν του έχει εξελιχθεί εξαιρετικά, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Monday FC» των καναλιών NovaSports με τον Ντέμη Νικολαΐδη και μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο πώς επιδρά στην πίεση ο ανταγωνισμός με τον Παναθηναϊκό.

«Δυσκολεύομαι πολύ να προβλέψω, πολλά ανατρέπονται λόγω των τραυματισμών, ή με μια κακή διασταύρωση στα play-off. Είμαστε πρώτοι, ισοφαρίσαμε το καλύτερο ρεκόρ της ομάδας μας, έχουμε κάνει 20 νίκες. Πιθανόν θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Προφανώς κάτι κάνουμε καλά. Η Ευρωλίγκα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ, πολύ καλές ομάδες παλεύουν να μπουν στα play-off.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε σίγουρα μια δύσκολη ομάδα. Έχουμε πάει σε τρία συνεχόμενα Final Four, σημαίνει ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το γεγονός ότι το πήρε πέρσι ο Παναθηναϊκός, έβαλε μεγαλύτερη πίεση στην Ολυμπιακό, ας μην κρυβόμαστε»,
ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σκεπτικό της προφυλάκισης Λιόλιου: «Σοβαρές ενδείξεις ενοχής του-Δρούσε χωρίς δισταγμό»

Φασούλας: «Να παραιτηθεί το ΔΣ της ΕΟΚ-Δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου στο μπάσκετ»

Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο

Στην Ευελπίδων οι Κορομηλάς και Τσαρούχα, αργότερα Πηλοΐδης

Αταμάν για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Είμαι σοκαρισμένος, ο Παναθηναϊκός θα κάνει όσα πρέπει - Αγαπώ τον Γιαννακόπουλο»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια δικογραφία, τα χρήματά του δικαιολογούνται»

Βρούτσης: «Υπάρχει αυτοδιοίκητο στο μπάσκετ, αλλά το κράτος έχει τα εργαλεία για να κάνει αυτό που πρέπει»

Νέες αιχμές Γιαννακόπουλου κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»

Σήμερα στον ανακριτή για το σκάνδαλο στο μπάσκετ Τσαρούχα, Κορομηλάς και Πηλοΐδης

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου