Ανακουφισμένος και χαρούμενος που έσπασε ένα σερί ηττών ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού Superfoods, με τον Έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι η ομάδα του έκανε για 40 λεπτά αυτά που έπρεπε στο παρκέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς ύστερα από τρεις σερί ήττες σην Euroleague. Με κάποιον τρόπο βρήκαμε τον δρόμο μας και παίξαμε άμυνα για 40 λεπτά.

Μπορέσαμε να ελέγξουμε τη διαφορά των 15 πόντων και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι απρόβλεπτη η Euroleague, οπότε κάθε ματς μετράει.

Μπορώ να πω πως είχαμε συνέπεια για 40 λεπτά. Κάναμε αυτό που έπρεπε, παίξαμε σκληρά και πήραμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φουρνιέ: «Όταν παίζεις σκ@@ά, δέχεσαι κριτική - Σε καλή φυσική κατάσταση ο Μόρις»

Αρνήτρια ήττας η Μπαρτσελόνα, λύγισε την Μπασκόνια σε ιστορική ματσάρα με τρεις παρατάσεις!

Μπαρτζώκας: «Δεν έχω καταλάβει την παραμικρή αμφισβήτηση προς το πρόσωπό μου»

Βγήκε αλώβητος από το τρελό ντέρμπι με τη Βίρτους και έβαλε τέλος στο αρνητικό του σερί ο Ερυθρός Αστέρας

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού ενάντια στη Βιλερμπάν

Παπανικολάου: «Ο εγωισμός μας θίχτηκε μετά το τελευταίο παιχνίδι, φτάνει ένα σημείο που λες δεν πάει άλλο»

«Θύμισε τον Ολυμπιακό που είχαμε ξεχάσει - Σαφής η διάθεση στήριξης από τον κόσμο»: Το σχόλιο Ζέρβα από το ΣΕΦ

Πουπέ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς - Αν κάποιοι θέλουν τους παίκτες μας, τότε κάτι κάνουμε σωστά»

«Καλησπέρα στον... κανένα»: Δεν πήγε κανείς στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη μετά τη νίκη της Μονακό

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη μετά από μια δύσκολη περίοδο - Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί του»