Στην άμυνα των παικτών του στην 3η περίοδο στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην Ρωσία με την Χίμκι. Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε ως «κλειδί» την λειτουργία της ομάδας του στο σημείο αυτό του αγώνα επισημαίνοντας ότι όλα κρίθηκαν εκεί.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είμαστε κοντά στο τέλος του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας και στο διάστημα αυτό είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι να δώσουμε κόντρα στην Βιλερμπάν εκτός έδρας. Οπότε για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να κλείσουμε τη χρονιά με μια εκτός έδρας νίκη επί της Χίμκι», ανέφερε και συνέχισε:

«Όλοι ξέρουν πόσο σεβασμό τρέφω για αυτή την ομάδα, όπως και για όλο τον οργανισμό, τους φιλάθλους και τους παίκτες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν μια καλή νίκη. Όσον αφορά στο κλειδί της νίκης, θεωρώ πως ήταν η αμυντική μας προσπάθεια στην 3η περίοδο, καθώς και η άμυνα του Τζένκινς για 23-24 λεπτά πάνω στον Σβεντ. Γιατί όσο ο Τζένκινς δεν βρισκόταν στο παρκέ ο Σβεντ έδειξε το καταπληκτικό του ταλέντο. Ο Τζένκινς ήταν το κλειδί, όμως, ήταν μια ομαδική προσπάθεια και θέλω δώσω τα εύσημα σε όλους», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έχασε τη γιαγιά του και βρίσκεται στις ΗΠΑ ο Ναν, προλαβαίνει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα

Πετρίδης: «Νέος τελικός για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα - Τι συνέβη με Χολμς και Αταμάν»

Ζέρβας: «Κομβικό για την τετράδα το ματς με τη Φενέρ - Την κατάλληλη στιγμή οι επιστροφές Βεζενκοφ-Γουοκαπ»

Χολ: «Να είμαστε πιο σκληροί, πιο physical και να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού»

Euroleague: Κεκλεισμένων των θυρών οι αναμετρήσεις της Μπασκόνια με Χαποέλ και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Χόρτον-Τάκερ: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Γιασικεβίτσιους: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη o Ολυμπιακός»

Ο Μούσα επέλεξε Σπανούλη στους κορυφαίους στην ιστορία της EuroLeague

Παπανικολάου: «Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και πλέον δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Μπαρτζώκας: «Με ενοχλεί που βρίζουν άνθρωποι φυσιολογικοί - Δεν είναι δικό μου θέμα να το λύσω»