Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με άνεση το εμπόδιο του Άρη στα playoffs της Basket League, πανηγυρίζοντας και δεύτερη νίκη εναντίον του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνει τα συγχαρητήριά του στους Θεσσαλονικείς μέσω δηλώσεών του, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την ανυπομονησία του του για τις αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, την οποία χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα με πολύ καλό προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Άρη για την αξιέπαινη σεζόν του. Θα μπορούσαν να τερματίσουν και 5οι , αλλά βγήκαν 8οι. Ακόμα και με σημαντικές απουσίες στο ροτέισον έδειξαν τον χαρακτήρα τους, πάλεψαν και πρέπει να παίξεις διαφορετικά με τον Άρη. Πρέπει να πασάρεις γρήγορα. Αυτό κάναμε και στα δύο παιχνίδια και κερδίσαμε σχετικά άνετα».

Για τη Φενέρ: «Τώρα ξεκινάει η μεγάλη πρόκληση της Τετάρτης, είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε δύο μέρες για να ετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά για αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε στην προπονητική μας δουλειά. Από αυτές τις δοκιμασίες οι ομάδες βγαίνουν πιο δυνατές. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς ούτε μία μέρα. Υπάρχουν απαιτήσεις, έχουν καλό προπονητή και ομάδα. Είχαμε καλύτερη εικόνα από τη Φενέρ, να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι σε αυτή τη σειρά. Πρέπει να συγκεντρωθείς και να δεις ότι έχεις μόνο ένα παιχνίδι και όχι περισσότερα».

Για τα 18 λάθη του Ολυμπιακού: «Σε αυτά τα παιχνίδια η δουλειά μου είναι πιο δύσκολη από την Ευρωλίγκα. Δε θέλαμε να ξοδέψουμε πολύ κόπο και πολύ χρόνο. Ακόμα και σε ένα τέτοιο ματς με τόσα λάθη. Είχαμε 30 πόντους κοντά στο να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες, στόχος μας είναι πλέον η πρόκρισή μας στην Ευρωλίγκα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους βραβευθέντες του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας!

Stoiximan GBL: Στόχος οι 14 ομάδες, παράθυρο για wild card