Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, έδωσε σύνθημα για το σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό, θεωρεί πως τα ματς της Basket League είναι καλύτερα από τις προπονήσεις, ενόψει του F4 της Ευρωλίγκας και εξήρε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας: «Ήταν ένα "ελεύθερο" παιχνίδι, επιθετικό. Ο Απόλλων είναι καλή επιθετική ομάδα. Είχαμε στόχο να μοιράσουμε το χρόνο. Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε για το πλεονέκτημα. Έρχεται το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο τώρα».

Για τα παιχνίδια που αποτελούν προετοιμασία, ενόψει του Final Four: «Είναι καλύτερα αυτά τα παιχνίδια από προπονήσεις. Οι προπονήσεις από την Κυριακή θα είναι πιο σημαντικές. Αυτή την ώρα προέχουν τα παιχνίδια».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Τους ευχαριστούμε πολύ. Τα παιδιά αξίζουν αυτήν την αποδοχή, έκαναν σκληρή δουλειά όλο το χρόνο. Μετά από καιρό θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε ένα Final Four της Euroleague».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαλάτος στη «Δίκη»: «Ντροπή να μιλάει το κράτος για αυτοδιοίκητο στην ΕΟΚ»

Αποκάλυψη στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»: Και αγώνας της Α1 Γυναικών στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Ολυμπιακός: «Πυρά» σε Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό με διπλή καταγγελία σε Euroleague και ΕΣΑΚΕ!

Οι δύο λόγοι που οδήγησαν στον κατ' οίκον περιορισμό της Τσαρούχα

Basketgate: Τι σημαίνει στην πράξη το «βραχιολάκι» για Τσαρούχα και Πηλοΐδη

Basketgate: Πόσο θα διαρκέσουν η προφυλάκιση και ο κατ' οίκον περιορισμός των έξι;

Δικηγόρος Τσαρούχα: «Κατασχέθηκαν οι επετειακές φανέλες συγκεκριμένης ομάδας από το σπίτι της και αυτό με προβληματίζει»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Δύο καταθέσεις οδήγησαν σε τέσσερις προφυλακίσεις - Μη αναστρέψιμη η ζημιά που του κάνουν»

Γιαννακόπουλος: «Μου επιδόθηκαν δύο καταγγελίες από τον Ολυμπιακό - Όσοι υπερασπιζόσασταν δεν δυσφήμησαν το μπάσκετ;»

Δικηγόρος Πηλοΐδη: «Ελλιπές το κατηγορητήριο - Νομικές ενέργειες κατά Τσάπα και της διάταξης για την προστασία του»