Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε τον καλό του εαυτό και επιβλήθηκε εύκολα με 107-84 της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί των τριών διαδοχικών ηττών.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε στο πόσο σημαντικό ήταν να επιστρέψει η ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα, ενώ μίλησε επίσης για τον Μόντε Μόρις, αλλά και για το γεγονός ότι άκουσε τον κόσμο να τραγουδά ρυθμικά το όνομά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Μετά από τρεις ήττες και μία δύσκολη περίοδο, εκτιμώ πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Οι φίλαθλοί μας είναι πάντα στο πλευρό μας, ακόμα κι αν το όνομα του αντιπάλου δεν είναι τόσο… λαμπερό».

Για τον Μόρις και το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του: «Θα παίξει την Κυριακή. Είναι εξαιρετικός παίκτης και ταιριάζει τέλεια στο σύστημα μας. Έχουμε βαθύ ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες, επιστρέφουν και ο Γουόρντ και ο ΜακΚίσικ και ακόμα βελτιωνόμαστε. Πέσαμε ψυχολογικά μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Ας δούμε τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο».

Για το ότι άκουσε το όνομά του από τους φίλους του Ολυμπιακού: «Σημαίνει πολλά για εμένα, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Είμαι χαρούμενος που ο κόσμος μας στηρίζει, παρότι πολλές φορές υπάρχουν παράπονα. Η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι οπαδοί του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκραντ: «Έπρεπε να κάνω κάτι για την ομάδα μου κι έκανα αυτό»

Το σχόλιο Πετρίδη μετά τη νίκη με Ρεάλ: «Κόντρα σε όλους και σε όλα - Ο Σλούκας άναψε το φυτίλι για τον Παναθηναϊκό»

Αταμάν: «Δεν αντέδρασα γιατί ο Γιαννακόπουλος είναι σαν εμένα - Τον ευχαριστώ που μου έδωσε κίνητρο»

Ναν: «Επιστρέφω σύντομα, είπα στους συμπαίκτες μου πως δεν πρέπει να μας ξεγράφει κανένας»

Ξέσπασμα Αταμάν προς τα media: Έδειξε το λάβαρο του 7ου αστεριού και φώναξε «συνεχίστε να γράφετε»!

Γιαννακόπουλος: «Αρχηγέ, σήμερα είναι το turning point…»

Σκαριόλο: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με περηφάνια, αλλά δεν περιμέναμε τόσο κακή απόδοση των διαιτητών»

Έξαλλος ο Σκαριόλο: «Αν έλεγα όσα σκέφτομαι… Προτιμώ να κρατήσω τα χρήματά μου για κάτι πιο χρήσιμο»

Με καυτό Όμπστ η Μπάγερν λύγισε την Παρί

Σλούκας: «Νιώθω απίστευτη σύνδεση με τον κόσμο, ήταν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό»