Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στην τελική ευθεία της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, γνωρίζοντας την ήττα με 91-80 και υποχωρώντας στο 8-5.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του, παρότι είχε προηγηθεί με διαφορά 12 πόντων στην τρίτη περίοδο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε ότι οι παίκτες του δεν είχαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και υπομονή, με αποτέλεσμα να χάσουν τον έλεγχο.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Όταν βρεθήκαμε 12 πόντους μπροστά, κάναμε όλα τα λάθη του κόσμου. Άστοχα σουτ, καθόλου υπομονή στο transition, λάθη, σερί 12-0 και 14 πόντοι του αντιπάλου από λάθη μας. Όλα αυτά γιατί δεν είχαμε υπομονή, δεν ήμασταν ψύχραιμοι και δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Aποθέωσε το Game 2 του Παναθηναϊκού η Euroleague: «Από τα ματς που σε 20 χρόνια θα θυμάσαι ακριβώς που το είδες»

Αταμάν για Γιαννακόπουλο: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά για έναν πρόεδρο που θυσιάζει τη ζωή του για το μπάσκετ»

Ευρωλίγκα: Λάμψη Χέιζ-Ντέιβις στο Top10 με το buzzer beater απέναντι στη Βαλένθια

Θύρα 13 προς Γιαννακόπουλο: «Μαζί στις νίκες και στις τιμωρίες - Πρόεδρε, μαζί θα το σηκώσουμε»!

Κοντός: «Υπάρχει σύστημα απέναντί μας που παλεύει με λύσσα - Μια γροθιά μέχρι το πραγματικό τέλος»

MVP των Game 2 της Ευρωλίγκας ο Καμπάτσο - Άφησε 2ο τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις

Aλύγιστη και χωρίς Ταβάρες η Ρεάλ, έκανε μια... χαψιά τη Χάποελ με 100άρα και βλέπει Final Four!

Απρόσεκτος ο Μίτσιτς, δέχθηκε τεχνική ποινή ενώ είχε 4 φάουλ και αποβλήθηκε!

Ο Οφέρ Γιανάι ξαναχτύπησε: Ατάραχος διαβάζει το βιβλίο του δευτερόλεπτα πριν το τζάμπολ του Game 2!

Έμαθε για την τιμωρία του μέσω των social media ο Μάικ Τζέιμς