Πίσω της έχει αφήσει η Χίμκι τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της VTB League επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι δύσκολη η σειρά και εμείς ακόμη έχουμε προβλήματα στο ρόστερ μας, δηλαδή, με απουσίες και παίκτες που πονούν. Γι’ αυτό, ας πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να καταλάβουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά εάν θέλουμε να προκριθούμε. Νομίζω, ότι η σειρά θα κριθεί από τις λεπτομέρειες. Συνήθως οι προπονητές προσπαθούν να κάνουν νέες προσαρμογές, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να προετοιμάσουμε την ομάδα πνευματικά για έναν τόσο σημαντικό αγώνα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την πιθανή συμμετοχή του Κρις Μπαμπ στο παιχνίδι:

«Ο Μπαμπ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σουτέρ. Παράλληλα, όμως, κάθε παίκτης στο ρόστερ της Λόκο είναι καλός και δεν μπορείς να υποτιμήσεις κάποιον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube