Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης στο καμίνι του ΣΕΦ, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs και «αγγίζοντας» πλέον την πρόκριση στο Final Four της φετινής Ευρωλίγκας!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του στα αποδυτήρια, εκθειάζοντας τις προσπάθειές τους στην άμυνα και χαρακτηρίζοντας εξαιρετική την εμφάνισή τους, ενώ τους προειδοποίησε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, πριν από το ταξίδι στη Μαδρίτη.

«Παιδιά, δεν έχω πολλά να σας πω. Απλά συγχαρητήρια. Η άμυνά μας ήταν συμπαγής. Καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Συγχαρητήρια. Ακούστε: Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ένα παιχνίδι τη φορά», είπε χαρακτηριστικά, πριν ακολουθήσει το χειροκρότημα και το κλασικό «Ολυμπιακός»!

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση του Φαλ και οι μπλούζες Μπαρτζώκα: Η παρακάμερα από το Ολυμπιακός-Μιλάνο

Πετρίδης: «Ένα ματς για να πάρει ο Παναθηναϊκός… φόρα ενόψει της συνέχειας»

Ζέρβας: «Δεν είναι τίτλος η πρωτιά, αλλά κάτι δείχνει για τον Ολυμπιακό»

Βεζένκοφ, Ναν ή… Ιφί: Κρίνεται απόψε ο τίτλος του πρώτου σκόρερ της EuroLeague

Πώς συναντώνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs-Μόνο στον τελικό μπορούν να βρεθούν στο Final 4

Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές: Τελικός με… προσευχές για τους πράσινους!

Euroleague: Ολοκληρώνεται ο φετινός «μαραθώνιος» - Θα πέσουν κορμιά σε Πριγκιπάτο, Σαράγεβο και Βαρκελώνη

Euroleague: Όλα τα σενάρια για κάθε ομάδα πριν τα σημερινά ματς

Τζόσεφ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Καλή νίκη, ομαδική δουλειά - Το πραγματικό ταξίδι τώρα αρχίζει»

Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, στόχος να σπάσουμε και άλλη… κατάρα - Ο Χολ ζήτησε αλλαγή για τον Μιλουτίνοφ»!