Σε μια προσθήκη... της τελευταίας στιγμής ενόψει και της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Euroleague προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (29/9) η Μπασκόνια.

Ο σύλλογος της Βιτόρια ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άλεξ Μπαρέρα, ο οποίος μάλιστα θα βρίσκεται στην αποστολή των Ισπανών για το παιχνίδι του Φαλήρου με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή (01/10).

Ο 29χρονος γκαρντ αναμένεται να βοηθήσει προσωρινά την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τον Ισπανό άσο να μετράει 207 παιχνίδια στην Liga Endesa αγωνιζόμενος κατά σειρά με τις Μπανταλόνα, Μανρέσα και Μπούργος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων»

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τις 10 συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού»: Η… ανάκριση του Τζο Αρλάουκας στο sport-fm.gr!

Αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ!

Βεζένκοφ: «Κάναμε καλή δουλειά, αλλά στο τέλος πήγαμε να δώσουμε το ματς - Καταπληκτικός παίκτης ο Ναν»

Παπανικολάου: «Σημαντικό το 10-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά δεν δίνει κάποια ουσία - Μίλησαν οι προσωπικότητες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό

«Μπήκε ιδανικά στο 2026, με μεγάλη και δίκαιη νίκη ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Ζέρβα για το ντέρμπι «αιωνίων»

Μπαρτζώκας: «Δεν με αφορούν οι αριθμοί των παικτών, με νοιάζει μόνο να κερδίζει ο Ολυμπιακός»

Έβαλε τέλος στην… κατηφόρα της με θρίαμβο επί της Μακάμπι η Μπάγερν Μονάχου

Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες μου φοβούνται να παίξουν με τον Ολυμπιακό - Με τέτοια ''4άρια'' δεν θα πάμε στο F4»!