Μία ακόμη «δυνατή» συμμετοχή θα υπάρχει στο τουρνουά 3X3 με σύνθημα «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», που συνδιοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ και οι Δήμοι Ελευσίνας και Ηρακλείου Κρήτης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο λόγος για τον Μάριο Μπατή, τον πλέι μέικερ του Πανιωνίου.

«Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται κάθε χρόνο τουρνουά 3Χ3. Για μας είναι δύσκολο να βρεθούμε τη χειμερινή περίοδο σε τέτοιες εκδηλώσεις λόγω των υποχρεώσεών μας, όμως, το καλοκαίρι, είναι μία καλή ευκαιρία, να παίξουμε με μικρά παιδιά. Είναι ευχάριστο που ο ΠΣΑΚ και η ομοσπονδία παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες. Έχει γίνει θεσμός και μακάρι να συνεχιστεί. Έχω πάρει ξανά μέρος στο τουρνουά και ο αριθμός συμμετοχών ήταν τεράστιος. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι μπασκετόχωρα, το έχουμε στο αίμα μας. Θα χαρώ λοιπόν, να πάρω και πάλι μέρος και να παίξω με παιδιά, που αγαπούν το μπάσκετ», δήλωσε ο Μάριος Μπατής.

Στην Ελευσίνα, το τουρνουά θα γίνει 21 και 22 Ιουνίου, ενώ στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 28 και 29 του ίδιου μήνα. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η SportDay και το www.sport-fm.gr.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλική ήττα για Περιστέρι

Ανέτρεψε τη Δόξα Λευκάδας ο Ηρακλής

Μπάντιο: «Στον Παναθηναϊκό βλέπεις τη θέληση, όλοι θέλουν να τα αφήσουν όλα στο παρκέ - Υπέροχη η ατμόσφαιρα»

Τρινκιέρι: «Έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις στα τελευταία τρία λεπτά»

Γιαμπουσέλε: «Το DNA που θέλουμε να έχει αυτή η ομάδα είναι να παλεύουμε σκληρά για τη φανέλα - Δεν φοβάμαι να θυσιαστώ»

Όσμαν: «Ισχυρή η σύνδεσή μου με τον Παναθηναϊκό - Τα πράγματα στον ΠΑΟΚ αλλάζουν, μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες»

Ομπράντοβιτς: «Έχουμε κάνει επτά προπονήσεις με δέκα παίκτες - Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ό,τι και να γίνει»

Η αυτοθυσία του Μαντζούκα και η πολλά υποσχόμενη εμφάνιση του Δικεφάλου: Τα highlights του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός χαμογέλασε, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως φέτος είναι αλλιώς!

Καταχειροκροτήθηκε ο Όσμαν στο T Center - Οι πρώτοι του πόντοι κόντρα στον Παναθηναϊκό