Στα 36α γενέθλια του ο Μάικ Μπατίστ μπορεί να πάρει ως δώρο την τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα προσπερνώντας τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν team manager της Maccabi Electra Νίκολα Βούισιτς.

Ο «Μιχάλης» του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση έχοντας 2435 πόντους και χρειάζεται εννέα για να φτάσει τον Νίκολα Βούισιτς, ο οποίος είναι στην τέταρτη θέση με 2444.

Ο Μπατίστ «έκανε» σεφτέ στην Ευρωλίγκα τη σαιζόν 2000-2001 με την Belgacom Spirou με την οποία έπαιξε δέκα παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και σημείωσε 161 πόντους

Ακολούθησαν εννέα χρυσά χρόνια με τη φανέλα του «τριφυλλιού», όπου ο «Big Mike» «έγραψε» 2115 πόντους στο κοντέρ του.

Την περυσινή σαιζόν, τον βρήκε στη Fenerbahce Ulker για να προσθέσει άλλους 125 πόντους στο ενεργητικό του. Το καλοκαίρι ο Μπατίστ αποφάσισε να επιστρέψει στον «εξάστερο» και μέχρι τώρα έχει σημειώσει 34 πόντους.

Επιμέλεια: Γιώργος Ντιμπένκος - Κυριαζόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!