Ο Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει τον αγώνα Μπάτσκα Τόπολα-Ολυμπιακός την Πέμπτη για το Europa League (19:45).

Ο 40χρονος Γάλλος έχει «σφυρίξει» τρεις φορές στο παρελθόν τους Πειραιώτες. Ήταν στις 13/12/2018 στην ιστορική νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Μίλαν για το Europa League, αλλά και σε δύο ήττες: στις 3/8/2016 στο 1-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά για τα προκριματικά και την 1/10/2019 στο 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα για τους ομίλους του Champions League. Επίσης, στις 24/8/2017 ήταν στο Μπιλμπάο-Παναθηναϊκός 1-0 για τα προκριματικά του Europa League.

Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Ορελιέν Μπερτομιέ, στο VAR θα είναι ο Μπενουά Μιγιό (με βοηθό τον Νικολά Ντανός) και τέταρτος θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ.

Φέτος ο Μπαστιάν «σφύριξε» στο Κοπεγχάγη-Σπάρτα Πράγας για τους ομίλους του Champions League και σε τέσσερις αγώνες της Ligue 1 με τελευταία το Μονακό-Μαρσέιγ 3-2 στις 30/9.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»