Με επιθετικό πλουραλισμό και έχοντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, η Γαλατασαράι νίκησε 98-94 στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ και κάνοντας το 2-0 στη σειρά, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη θα περιμένει λίγο καιρό παραπάνω, καθώς αντίπαλός της θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στην Εφές και την Πινάρ Καρσίγιακα, όπου το τρίτο μεταξύ τους μας θα γίνει μετά το Final Four της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, η «Τσιμπόμ» στερήθηκε από την αρχή της τέταρτης περιόδου τον Κάνααν, καθώς εκείνος αποβλήθηκε με μία τεχνική ποινή και ένα αντιαθλητικό φάουλ σε μία «κοκορομαχία» με τον Μπαϊγκούλ.

Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μποστ και Κράβις με 20 πόντους ο καθένας, με τον Τριμπλ να είχε 18π. και τη Γαλατά να είχε και το εξαιρετικό 16/33 τρίποντα!

Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Σμιθ με 23 πόντους, ενώ καλή παρουσία είχε και ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Ιωνικού, Τζαμάλ Τζόουνς, με 18 πόντους. Καλή προσπάθεια και από τον άλλοτε παίκτη των Κολοσσού Ρόδου και Προμηθέα Πάτρας, Λάνγκστον Χολ, με 9π. και 12 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 21-25, 39-48, 68-74, 94-98

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube