Την παρουσία του Έργκιν Αταμάν στις εξέδρες είχε η αναμέτρηση της Μπαχτσεσεχίρ με τον ΠΑΟΚ στην Τουρκία, με τον Τούρκο τεχνικό να έχει και μια ιδιαίτερη στιγμή με τον Τσέντι Όσμαν πριν από το τζάμπολ.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του EuroCup, στην οποία ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την τουρκική ομάδα, προερχόμενος από τη νίκη απέναντι στην Ουλμ.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Αταμάν συναντήθηκε με τον Τσέντι Όσμαν και οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά.

Οι δυο τους διατηρούν στενή αγωνιστική σχέση, καθώς εκτός από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό, συνεχίζουν να συνεργάζονται και στην εθνική ομάδα της Τουρκίας.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.