Στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο και το εξαιρετικό στήσιμο που είχε στον αγωνιστικό χώρο εστίασε ο Πάουλο Μπέντο μετά το τέλος του ματς. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού όπως είπε προέχει η αναμέτρηση με την Αστάνα για το Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

Για την πίεση που δέχθηκε η ομάδα του από τα άκρα:
«Η κάθε ομάδα προετοιμάζεται για τη στρατηγική της. Μέρος του αντιπάλου ήταν να μας πιέσει από τα άκρα. Το έχουμε ξαναντιμετωπίσει. Πράγματι δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό, όμως, οφείλεται στη δύναμη του αντίπαλου».

Γιατί δεν έκανε νωρίτερα αλλαγές: «Πραγματικά σε κάθε παιχνίδι έρχεται κούραση, αφού έχουμε ξοδέψει ενέργεια. Τρέξαμε παραπάνω γιατί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά οργανωμένος. Προσπαθήσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη φρεσκάδα με την είσοδο του Πάρντο, αλλά και με δύο επιθετικούς».

Για το «κλείδωμα» του Μιλιβόγεβιτς από τον Κεϊτά: «Είναι αλήθεια ότι ο τρόπος του Ατρόμητου, προκάλεσε πρόβλημα. Είχαμε δυσκολία να βρούμε κενά. Στο α' ημίχρονο κάναμε λάθη κυρίως λόγω του αντιπάλου. Στο α' ημίχρονο είχαμε πράγματι μεγάλη δυσκολία, λόγω των ατομικών μαρκαρισμάτων στη μεσαία γραμμή».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τη διαχείριση του ρόστερ: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα. Προηγείται το ματς με την Αστάνα και πρέπει να προκριθούμε. Μετά θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά προέχει το ματς με την Αστάνα»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»