Ο Μίρζα Μπέγκιτς θα παίξει για πρώτη φορά τη Δευτέρα σε ένα ντέρμπι «αιωνίων». Αλλά παρότι μετρά… σκάρτες δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό, ο Σλοβένος σέντερ έχει φροντίσει να ενημερωθεί για τη σημασία των αγώνων με τον Παναθηναϊκό και το γόητρο που διακυβεύεται.

Η απουσία του κόσμου από το ΣΕΦ, λόγω της γνωστής τιμωρίας, είναι κάτι που ασφαλώς θεωρεί μειονέκτημα για την ομάδα του, αλλά δεν την κάνει να παρεκκλίνει από το… καθήκον. «Το πρωτάθλημα αρχίζει με παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και φυσικά θα θέλαμε πολύ να έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας. Οπωσδήποτε είναι ένα μειονέκτημα που δεν θα τους έχουμε, αλλά και πάλι θα μπούμε στο γήπεδο για να τα δώσουμε όλα με στόχο τη νίκη», δήλωσε στη Real News ο 28χρονος άσος, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά χθες προπονήθηκε.

«Θα είναι μία μεγάλη περίοδος, με πολλούς και δύσκολους αγώνες, στους οποίους πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία», πρόσθεσε ο Μπέγκιτς για τη νέα σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν κανονικά οι Γουίλιαμς και Νόλεϊ, εκτός ο Σκορδίλης