Χειροτέρεψαν οι σχέσεις του Ζιζού με τον παίκτη του, Γκάρεθ Μπέιλ, όταν ο 30χρονος επιθετικός αρνήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στην Γερμανία.

Αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τον Ζιντάν έξαλλο κι όχι άδικα. Ο Oυαλός το επόμενο διάστημα θα προπονείται μόνος του, μέχρι να παρθεί μια απόφαση για το μέλλον του στη «βασίλισσα».

Η κόντρα αυτή έχει ξεκινήσει μήνες τώρα, όταν ο Ζιζού δεν έδινε αρκετό χρόνο συμμετοχής στον παίκτη και όπως αναμενόταν υπήρχαν παράπονα από τη μεριά του.

Πριν λίγες ημέρες, ο μάνατζερ του Μπέιλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, κατηγόρησε τον τεχνικό για έλλειψη σεβασμού στον πελάτη του.

«Ο Γκάρεθ δεν αρέσει στον Ζιντάν. Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ τους, ποτέ δεν υπήρξε. Ο Ζιντάν είναι ένα αίσχος, δε δείχνει σεβασμό για έναν παίκτη που έκανε τόσα για τη Ρεάλ».

Επιμέλεια:Αναστασία Βοσνάκη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σώθηκε από «στραπάτσο» στη Βιτόρια και περιμένει «δώρο» από… Λεβάντε η Βιγιαρεάλ

Αλμέιδα: «Εκτοξεύουν πυραύλους που κοστίζουν 50 εκατομμύρια ευρώ, γιατί δεν τα ξοδεύουν σε τρόφιμα και εκπαίδευση;»

Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική η ποινή του Αλμέιδα

La Liga-28η αγωνιστική: Δυνατή μονομαχία με τη Σεβίλλη των Αλμέιδα-Βλαχοδήμου για την Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Νταβίντ Βίγια - Ο ρόλος που αναλαμβάνει

Έπιασε δουλειά από νωρίς ο Κορδόν: H Σεβίλλη έχει κλείσει ήδη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Μηδενική ανοχή μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό - Απαγορεύεται κάθε σύνθημα για Γκουαρδιόλα!

Χειρουργήθηκε ο Ροντρίγκο - Εκτός δράσης για περίπου έναν χρόνο

Κούμαν για Πέδρι: «Ήθελαν να τον δώσουν δανεικό, αλλά είδα τη σύνδεσή του με τον Μέσι - Πάσαρε μόνο σε αυτόν»

Σοβαρές σκέψεις για Ποτσετίνο στη Ρεάλ Μαδρίτης!