Παραμένει στην Ελλάδα και δεν θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Τζαμάικας ο Λίον Μπέιλι!

Ο 29χρονος εξτρέμ δεν θα δώσει το «παρών» στα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσει η εθνική του ομάδα το ερχόμενο διάστημα (25/9 με 5/10), παρά το γεγονός ότι είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή, αποφασίζοντας να παραμείνει στην Ελλάδα και να δουλέψει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με στόχο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

O Μπέιλι έχει ήδη πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες, παίζοντας για 16? στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι με τον ΟΦΗ, ενώ αγωνίστηκε και για 13? κόντρα στην Γιαγκελόνια, στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού για τη League Phase του Europa League.

Στη συνέχεια, έμεινε εκτός αποστολής για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Λεβαδειακό, καθώς αισθάνθηκε έντονη κόπωση, εξέλιξη που προήλθε από την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε το τελευταίο διάστημα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσoρμπατζόγλου: «Οι εύκολες και οι... δύσκολες αποφάσεις που έχει να πάρει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Λίσι»

Κετσετζόγλου: «Η πιθανή ενδεκάδα με Λεβαδειακό - Φαβορί ο Κουτέσα αν γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα»

Σταματέλος: «Εμφάνιση Φορτούνη από τα πολύ καλά του - Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Αλγουαθίλ»

Αντίνο: «Θα ήταν ωραίο να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό - Ο Αλαφούζος έκανε τα πάντα για να έρθω»

Παναθηναϊκός: Το 1ο OPEN TALENT DAY από την «πράσινη» ακαδημία - Οι λεπτομέρειες

Γρηγορίου: «Καταστροφική η εικόνα μας με τον Λεβαδειακό, πρέπει να αντιδράσουμε»

ΑΕΚ: Φρεσκάρισμα στην 11άδα με Λεβαδειακό

Ολυμπιακός: Αλλάζει την ενδεκάδα ο Αλγουαθίλ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τσορμπατζόγλου: «Το παλεύει ο Λουσέ για να μπει αποστολή - Δύσκολα να επιχειρήσει το 3-5-2 ο Λίσι»

Τσανάκας: «Προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός»