Αυτή την ώρα, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην «καυτή» και… αφιλόξενη έδρα της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Conference League.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, οι οπαδοί των γηπεδούχων ξεκίνησαν τα παρατράγουδα, πετώντας συνεχώς αντικείμενα στους παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά».

Ενδεικτικό είναι πως η πρώτη διακοπή στο ματς ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό, με τους Ισραηλινούς να πετούν ποτήρια και αναπτήρες στους Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς, που βρέθηκαν κοντά στην εξέδρα για την εκτέλεση ενός φάουλ.

Μάλιστα, μέχρι το 20ό λεπτό -και με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 1-0 με το αυτογκόλ της χρονιάς- ο διαιτητής είχε διακόψει το παιχνίδι τουλάχιστον τρεις φορές!

Στη συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, ο Κάλεντ Νάρεϊ βρέθηκε στο έδαφος μετά από ποτήρι, που τον βρήκε στο πρόσωπο, με τον διαιτητή να προειδοποιεί πως αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα διακόψει οριστικά το ματς!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα των «πράσινων» από την πρόκριση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948

Το πρώτο μήνυμα του Λιβάι Γκαρσία μετά το πρώτο γκολ με τον Παναθηναϊκό

Παγκάκης: «Δεν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός, αλλά δείχνει ομάδα με πολλά προσόντα – Μεγάλο μπράβο στον κόσμο»

Νίστρουπ: «Μπορεί να μην πετυχαίνεις με όμορφο τρόπο, όμως στο τέλος μετράει η ουσία»

Νικολογιάννης: «Εκπληκτικοί Ντε Φράι και Φαν Ντρόνγκελεν - Γι' αυτό πήρε τον Λιβάι ο Παναθηναϊκός»

«Για τέτοιες γκολάρες ήρθε ο Λιβάι»: Η περιγραφή Νικολογιάννη στην πρόκριση του Παναθηναϊκού!

Λιβάι Γκαρσία στον ΣΚΑΪ: «Ήρθαμε να κάνουμε τη βρώμικη δουλειά και τα καταφέραμε»

Η πρώτη... κανονιά Λιβάι και η επιστροφή με γκολ του Ντέσερς: Τα highlights από την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Φύσσας στον ΣΚΑΪ: «Κερδίζουμε χρόνο, δεν φτιάχνουμε ομάδα ενός μήνα»

Νίστρουπ στον ΣΚΑΪ: «Η νίκη μας δεν ήταν όμορφη και σέξι, ήρθε χάρη στη νοοτροπία των παικτών και το ιατρικό επιτελείο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.