Στη Δανία βρίσκεται ο Ούφε Μπεκ, που περνά την καραντίνα μαζί με την οικογένειά του. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, λέγοντας πως ίσως η καλύτερη λύση να είναι η διακοπή.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Δανός εξτρέμ:

«Αυτό το οποίο λέγεται είναι ότι ίσως ξεκινήσουμε και πάλι προπονήσεις στα τέλη του Μαϊου και στη συνέχεια να παίξουμε ματς από τον Ιούνιο και μετά.

Το δεύτερο σενάριο είναι απλώς να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο μπορεί να μοιάζει με σενάριο τρόμου για πολλά μέρη της Ευρώπης και επίσης και για την Ελλάδα.

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να το αποφύγουν, αλλά ίσως τελικά να είναι και η πιο λογική λύση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»