Άτυχος ο Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Ο πολυτάλαντος χαφ αντιμετωπίζει τραυματισμού στο γόνατο, και σύμφωνα με το «talksport.com» πήρε την απόφαση να απέχει από τους επόμενους αγώνες της ενθικής Αγγλίας με Μάλτα και Βόρεια Μακεδονία τον Ιούνιο, λόγω φόβου πως θα επιβαρύνει την κατάστασή του.

Ο 20χρονος δεν αγωνίστηκε ούτε στο ματς τίτλου της Ντόρτμουντ με τη Μάιντς λόγω του ίδιου προβλήματος, ενώ σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει φημολογία πως ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός απ' όσο αναμενόταν, και ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Φυσικά, μένει να φανεί κατά πόσο αυτή η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει και τη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμίζουμε πως ο Άγγλος έχει φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη «βασίλισσα», και μένει η τελευταία να τα βρει με την Ντόρτμουντ ώστε να τον αποκτήσει. Ένας ενδεχόμενος σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο, θα μπορούσε να αλλάξει ραγδαία την εξέλιξη της υπόθεσης.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην πόρτα της εξόδου από τη Γουέστ Χαμ ο Εσπιρίτο Σάντο - Παίζει τη θέση του στο ματς με τη Νότιγχαμ!

Έπαιξε με τη φωτιά και τιμωρήθηκε στο 94’ από την εφτάψυχη Τσέλσι η Μάντσεστερ Σίτι!

Πένθος στη Λιντς: Φίλαθλος «έφυγε» από ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Γιουνάιτεντ

Μακ Άλιστερ: «Πονάει που δεν μας βλέπω να ξαναγινόμαστε πρωταθλητές»

Στο Λονδίνο το βράδυ της Κυριακής ο Ροσενιόρ για να κλείσει το deal με την Τσέλσι!

Πόσο… Λίβερπουλ: Ανατροπή στο 94’ και σοκ στο 97’ με γκολ – ποίημα από τη Φούλαμ!

Ο Αμορίμ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καθυστερεί η σέντρα στο Φούλαμ - Λίβερπουλ, σημειώθηκε έκτακτο περιστατικό στις εξέδρες

Ούτε τώρα η Γιουνάιτεντ, πήρε την… αγαπημένη της ισοπαλία η Λιντς!

Η Τότεναμ θέλει να κάνει τον Τζόλη την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της Μπριζ