Σε μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό επιθυμεί να μετακομίσει ο Μάρκο Μπελινέλι, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε ιταλικά Μέσα.

Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ενώ δεν απέφυγε να πει για την απογοητευτική σεζόν στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Μπελινέλι τόνισε ότι δεν υπήρχε νοοτροπία νικητή στην ομάδα και αυτό ήταν τεράστιο πρόβλημα για τον ίδιο.

«Δεν ήμασταν καλοί σαν σύνολο, ενώ δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στον προπονητή», ήταν τα πρώτα λόγια του Ιταλού και συνέχισε «Την προηγούμενη χρονιά δεν προπονηθήκαμε καλά, πλέον έγιναν κάποιες κινήσεις όπως η αλλαγή προπονητή. Ο Γέργκερ είναι καλός προπονητής και θεωρώ πως θα κάνει καλή δουλειά».

«Θέλω να κερδίζω, ερχόμενος από το Σαν Αντόνιο κατάλαβα αμέσως ό,τι κάποιοι συμπαίκτες μου δεν είχαν νοοτροπία νικητή. Εγώ έχω και θέλω να κερδίζω. Για να συμβεί αυτό, κάτι πρέπει να αλλάξει. Έχω ακόμη συμβόλαιο με τους Κινγκς, τους έχω εμπιστοσύνη, ωστόσο στο ΝΒΑ ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Ιταλού σταρ.

Επιμέλεια: Γιούργκεν Αλιζώτη

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube