«Μαύρη πέτρα» ρίχνει πίσω του και στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό ο Μοχάμεντ Μπεν!

Κι αυτό διότι οι δηλώσεις που έκανε, κατά την επίσημη παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα, μόνο κολακευτικές δεν είναι για την πρώην ομάδα του.

Ο 27χρονος επιθετικός τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι της Σερβίας έχουν μεγαλύτερη ιστορία σε σχέση με τους Πειραιώτες (πιθανώς σχετίζεται με το γεγονός πως ο Ερυθρός Αστέρας είχε κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1991), ενώ έκανε λόγο για εξωαγωνιστικούς λόγους που δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι η πιο μεγάλη σερβική ομάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου που θα αγωνίζομαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα ανήκω στην οικογένειά του. Ο κύκλος μου στην Ελλάδα έκλεισε και τώρα ανοίγω έναν νέο στη Σερβία. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα χρήματα από τον Αστέρα, αλλά ο Αστέρας έχει μεγαλύτερη ιστορία από τον Ολυμπιακό! Στην Ελλάδα δεν μπορούσα να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητες, για εξωαγωνιστικούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός από τις Κομόρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube