Στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από οπαδούς έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» αναφέρθηκε η Μαίρη Μπενέα. Η δημοσιογράφος και νομικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «η έφεση της Τρίτης» του Κυριάκου Θωμαΐδη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως ο ανακριτής ψάχνει ακόμη για δύο καθοδηγητές της δολοφονίας Λυγγερίδη.

«Σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν αστυνομικό, περιγράφουν τι είχαν μαζί τους. Δεν είναι μόνο η ανθρωποκτόνος πρόθεση απέναντι στους αστυνομικούς αλλά βλέπουμε για πρώτη φορά ότι καταγράφεται κάτι τέτοιο. Πολλές φορές έχουμε επεισόδια με οπαδούς, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω να καταγράφεται σε δικαστικά έγγραφα κάτι τέτοιο…», είπε επίσης για την υπόθεση.

Στη συνέχεια μίλησε για την αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας του δολοφονημένου αστυνομικού, Βασίλη Καπερνάρο, στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» που εμπλέκει τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά στην υπόθεση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος στο Λαύριο για πορνογραφία ανηλίκων

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 42χρονη στη Ρόδο - Παραδόθηκε στην αστυνομία η δράστις

23 χρονος έτρεχε με 178 αντί για 90 χλμ την ώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Φωτιά σε λεωφορείο στο Ίλιον - Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Φυλής

Παρ' ολίγον τραγωδία στις ΗΠΑ: Αεροσκάφος έπεσε σε στύλο φωτισμού και φορτηγό, ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο

Ξεπέρασε τα 2,10 ευρώ η τιμή της βενζίνης στην Αθήνα - Άνοδος και για το πετρέλαιο

Η Τεχεράνη προειδοποιεί το αμερικανικό ναυτικό να μην πλησιάσει το Στενό του Ορμούζ

Στις Βρυξέλλες ο Πιερρακάκης για το Eurogroup - Στο επίκεντρο οι επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή

Δωρεάν διακοπές για συνταξιούχους: Πώς υποβάλλετε αίτηση

«Επιχείρηση Ελευθερία»: Ξεκινά η προσπάθεια απεγκλωβισμού πλοίων στο Ορμούζ - Προειδοποιεί η Τεχεράνη