Ιδανικό ξεκίνημα στη βραδιά για τον Βαγγέλη Παυλίδη και την Μπενφίκα, με τον Έλληνα να «killer» να ανοίγει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Παυλίδης πήρε την μπάλα από τον Καρέρας και με ψύχραιμο τελείωμα πλάσαρε τον Σέζνι για το 1-0 και πέτυχε το δεύτερό του φετινό γκολ στη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση νίκης, οι «αετοί» της Λισαβόνας θα «τσεκάρουν» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και το εισιτήριο για τους «16» του Champions League.

Δείτε το γκολ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!