Σοκ στην Μπενφίκα… Όπως μεταδίδουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ ο επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, «Ντιάμπος Βερμέλχος» βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο Σέρτζιο Καετάνο ήταν στο αυτοκίνητό του σε χώρο κοντά στο «Ντα Λουζ», το γήπεδο της ομάδας, όταν δέχθηκε τον πυροβολισμό.

Το πτώμα του βρέθηκε μετά από αναζήτηση που έγινε καθώς η οικογένειά του είχε ενημερώσει τις Αρχές για την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ο ένοχος.

Η Μπενφίκα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια.

«Η ακλόνητη αφοσίωσή του στον σύλλογο θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία της υποστήριξης προς την Μπενφίκα», αναφέρει αυτή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίστευτος Παυλίδης - Πιάνει το ρεκόρ του Εουσέμπιο στη Μπενφίκα που κρατά 60 χρόνια

Βαγιαννίδης: «Ακόμα προσαρμόζομαι στην Σπόρτινγκ, τους επόμενους μήνες θα δείτε τον καλύτερο εαυτό μου»

Παυλίδης μετά το χατ-τρικ: «Κερδίσαμε σημαντικά ματς, αλλά δεν αρκεί»

Αποθέωσε Παυλίδη ο Μουρίνιο και έκανε παράπονα για τη διαιτησία: «Υπήρχε ξεκάθαρο πέναλτι!»

Επιβλητική νίκη κόντρα στη Μορεϊρένσε με ονειρεμένο Παυλίδη για την Μπενφίκα!

Σκόραρε με υπέροχη κεφαλιά και έφτασε τα 18 γκολ στη σεζόν ο Παυλίδης!

«Βράζει» με τη διαιτησία η Ρίο Άβε του Μαρινάκη-Ζήτησε ακρόαση από την πορτογαλική ΚΕΔ

Ο δημιουργός Βαγιαννίδης καθάρισε την AFS για λογαριασμό της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας

Μαγική ντρίμπλα του Βαγιαννίδη και πάρε-βάλε ασίστ για το 2-0 της Σπόρτινγκ

Το συγκινητικό αντίο του Ρουί Πατρίσιο: «Έδωσα ότι είχα στο ποδόσφαιρο, ευχαριστώ την οικογένειά μου»