Πάρτι έστησε η Μπενφίκα με καλεσμένη την Όκλαντ Σίτι και με… οικοδεσπότη τον Βαγγέλη Παυλίδη, οι «αετοί» επικράτησαν εύκολα με 6-0, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Βέβαια το πιο επεισοδιακό σκηνικό στην αναμέτρηση, δεν είναι τα έξι τέρματα, ούτε καν η διακοπή για περίπου δύο ώρες, λόγω σφοδρής βροχόπτωσης, αλλά η αψιμαχία του Μπρούνο Λαζ με τον ποδοσφαιριστή του Ορκούν Κοκτσού.

Ο Τούρκος στο 61ο λεπτό βγήκε αλλαγή, με τον Ρενάτο Σάντσες να μπαίνει στη θέση του, κάτι που δεν το χαροποίησε και ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πάνω στον προπονητή του.

Αυτός βέβαια δεν έμεινε άπραγος και του απάντησε, ζητώντας του να σωπάσει. Οι ψυχραιμότεροι παρενέβησαν και η φωτιά που ήταν έτοιμη να ανάψει, έσβησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube