Τις... ορέξεις των ευρωπαϊκών κλαμπ για τους επιθετικούς της ομάδας του φρόντισε να κόψει ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο τεχνικός της Έβερτον, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης του συνόλου του με την Μπράιτον (28/8, 17:00), υποστήριξε ότι τα «ζαχαρωτά» δεν προτίθενται να πουλήσουν τον Ριτσάρλισον.

Υπενθυμίζεται ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με μια σειρά δημοσιευμάτων, στοχεύει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν σκοπεύουμε να τον πουλήσουμε. Είναι δικός μας παίκτης και ελπίζω να μπορέσει να πετύχει πολλά γκολ αυτή τη σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής.

Σε παραπλήσιο μήκος κύματος συνέχισε και όταν ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Μόισεν Κέν: «Έχουμε παίκτες, που ο κόσμος γνωρίζει ότι είναι καλοί. Αυτές οι θεωρίες είναι κάτι με το οποίο πρέπει να ασχολούνται τα Μέσα, καθώς πρέπει να ενημερώνονται οι φίλαθλοι. Ωστόσο, οι προπονητές επικεντρωνόμαστε σε ό, τι έχουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!