Η Ρεάλ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Γκλάντμπαχ στις καθυστερήσεις (2-2), αλλά φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας.

Λίγο πριν την επιστροφή των ομάδων στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ στο 1-0, η κάμερα έπιασε τους δύο Γάλλους, Καρίμ Μπενζεμά και Φερλάν Μεντί, να μιλούν στη μητρική τους γλώσσα μπροστά στον Βινίσιους και ο πρώτος να τον «θάβει».

«Παίζει σαν να είναι εναντίον μας. Μην του δίνεις την μπάλα, γαμώτο, να τη δίνεις σε μένα», φάνηκε να λέει ο Μπενζεμά στον συμπαίκτη του με τον νεαρό Βραζιλιάνο να μην καταλαβαίνει τη γλώσσα και το περιεχόμενο της στιχομυθίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «Στάμφορντ Μπριζ» γίνεται… Νέα Φιλαδέλφεια: Εξαντλήθηκαν τα 6.000 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα: Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 4.500 εισιτήρια για το ματς με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο!

ΑΕΚ: Τα εισιτήρια του αγώνα με τη Σαχτάρ στο Λονδίνο

Το σεντόνι και το φάουλ-ποίημα του Μαρίν: Η παρακάμερα από τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Champions League

Σρνα: «Ελπίζουμε ότι θα υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί στο γήπεδο στον αγώνα με την ΑΕΚ»

MVP της 1ης αγωνιστικής του Champions League ο Φεράν Τόρες - Ποιοι μπήκαν στην καλύτερη ενδεκάδα

WhoScored: Στην κορυφαία 11άδας της πρεμιέρα του Champions League ο Ρότα!

Έμεινε... παγωτό ο Μπράουν όταν ενημερώθηκε ότι ο προπονητής του παραιτήθηκε

Έβρεξε ξανά... γκολ: Όλα τα τέρματα στην τρίτη ημέρα της πρεμιέρας του Champions League!

Το πανόραμα της τρίτης ημέρας της πρεμιέρας του Champions League: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία