«Ας βρεθεί ένας παίκτης ή προπονητής, ότι του είπα να κάτσει να χάσει. Αν υπάρξει μία τέτοια κατάθεση, έστω και από εχθρό μου θα γυρίσω πίσω στη φυλακή», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε:

«Στημένος αγώνας σημαίνει όταν προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα παιχνίδι με οικονομικό όφελος. Αν παίζει Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το 0-0 βολεύει και τους δύο για μένα σαν παράγοντας δεν είναι στημένος. Αυτό γίνεται καθημερινά, κάθε εβδομάδα σε όλο τον κόσμο είτε μας αρέσει, είτε όχι. Χωρίς να τους πεις κάτι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα το φτιάξουν ισοπαλία. Αυτό γίνεται παντού, σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, είτε λέγεται Ισπανία, είτε λέγεται Γερμανία», ισχυρίστηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Απέχω καθώς μου το απαγορεύει η δικαιοσύνη και αυτό το σέβομαι. Έχω… κρυώσει με αυτά που βίωσα», σχολίασε για την εμπλοκή του στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ-1:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!