Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο εκτός απρόοπτου στις 24 Μαΐου και ώρα 20:30.

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε ανάρτηση στα social media και ξεκαθάρισε πως δεν θα παραστεί στον αγώνα και πως πρέπει να... ξεχάσουν το κινητό του εάν θέλουν προσκλήσεις.

«Θα ήθελα να ενημερώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον διοργανώνει η ΕΠΟ που είναι και η μόνη και αποκλειστικά υπεύθυνη για την διάθεση των προσκλήσεων.
Γι αυτό το λόγο, μέχρι την ημέρα του τελικού, ξεχάστε το κινητό μου. Αλλωστε ούτε εγώ θα παραστώ στον τελικό του κυπέλλου και θα τον παρακολουθήσω από την τηλεόραση»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!