Με τον Μάρκους Μπεργκ στη διάθεσή του καταστρώνει τα πλάνα του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Ηρακλή, το Σάββατο.

Κι αυτό γιατί ο Σουηδός ξεπέρασε γρήγορα τη γρίπη που τον ταλαιπώρησε. Ο πυρετός υποχώρησε και ο ποδοσφαιριστής δίνει αυτή την ώρα το «παρών» στο Κορωπί και στην προπόνηση των «πράσινων», όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Μένει, φυσικά, να μάθουμε τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στον Άρη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βέλιο

Εντιαγέ: «Ξέρω πόσο σημαντική είναι η φανέλα του ΠΑΟΚ για εσάς - Έρχομαι εδώ για να παλέψω για αυτή»

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»