Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη με ανατροπή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ αναφέρθηκε στην... επιστροφή του στα γκολ και έδειξε ότι περιμένει πώς και πώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο μισό του γηπέδου και την τελική πάσα. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ καλή αντίδραση, ειδικά μετά το 1-0. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δύο εβδομάδες για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στα γκολ: «Νιώθω καλά. Όλη η ομάδα πρέπει να παίξει καλά. Πάντα ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου, αλλά ζητάω περισσότερα και από τους συμπαίκτες μου. Όλοι πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τα ντέρμπι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Παίζει ρόλο η καρδιά και η θέληση. Πάντα ήταν έτσι τα ντέρμπι. Αλλά έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι έχουμε την ποιότητα για να τους κερδίσουμε και αυτό ελπίζω να κάνουμε και τώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ροντινέι: «Θα δίνουμε πάντα τη ζωή μας για τον Μεντιλίμπαρ, τον Ολυμπιακό και τον κόσμο»

Αναστασίου: «Εμείς οι ίδιοι πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση»

Το πέναλτι που καταλόγισε ο Φωτιάς υπέρ του Πανσερραϊκού και οι έντονες διαμαρτυρίες της ΑΕΛ Novibet!

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Ηλιάδης μετά την ισοφάριση του Πανσερραϊκού στο 90'+9'

ΑΕΛ Novibet για τη διαιτησία στο ματς με τον Πανσερραϊκο: «Η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Λανουά παρόντα»

Λέτο: «Πήραμε μία νίκη σαν ένεση στην προσπάθειά μας»

Ισοπαλία σαν… νίκη για Πανσερραϊκό, ζορίζει η παραμονή για ΑΕΛ Novibet!

Μεντιλίμπαρ: «Η σκέψη μας δεν είναι το επόμενο Champions League, αλλά το φετινό πρωτάθλημα» - Τι είπε για Μπαρτζώκα

Πόμπο… και με τη βούλα η Κηφισιά αγκαλιάζει την παραμονή της!

Νίκολιτς: «Το αυριανό ματς είναι το πιο δύσκολο απ' όλα όσα ακολουθούν - Από τις πιο καθοριστικές στιγμές της σεζόν»