Την επιθυμία της να μάθει ελληνικά εξέφρασε η Μπέριλ ΜακΚίσικ, η εντυπωσιακή σύντροφος του παίκτη του Ολυμπιακού, Σακίλ.

Το γεγονός έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έγραψε πως ψάχνει καθηγητή ελληνικών.

Να σημειωθεί πως παρά το γεγονός ότι βγήκε στην... αναζήτηση, η Μπέριλ έχει καταγωγή από την Ελλάδα, μιας και η μητέρα της είναι από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο πατέρας της από την Τουρκία. Ωστόσο, η ίδια μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη χώρα μας, λόγω της σχέσης της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, κάτι που φαίνεται πως θα ισχύει για πολύ καιρό ακόμη, με βάση τη δημοσίευσή της.

«Ψάχνω καθηγητή να μου μάθει ελληνικά! Έχετε Κάποιες συστάσεις;», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Μπέριλ.

Πάντως, στα σχόλια υπήρχε και αρκετός χαβαλές, αφού πέρα από τις σοβαρές απαντήσεις, ένας χρήστης πρότεινε τον Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα λόγω της ιδιαίτερης προφοράς του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αγγελική Ηλιάδη: Ξημερώματα στο νοσοκομείο μετά από 6 μέρες πυρετό

Χάρι και Μέγκαν: Η σημειολογία πίσω από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Βρετανία. Γιατί στο Νότιγχαμ;

Μαριάντα Πιερίδη: Η σπαρταριστή αντίδρασή της στην ευχή για έναν ακόμα γάμο

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τους συναδέλφους του που δεν εκτιμά και η αναφορά στα «περίεργα κυκλώματα»

Άννα Βίσση: Το «Αλήτισσα Ψυχή» κρύβει μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν

Τρία ζώδια θα αρχίσουν να λένε πιο εύκολα όχι και θα τους κάνει καλό

Βασίλισσα Letizia: Ο Ιρανός πρέσβης αρνήθηκε να της δώσει το χέρι και την άφησε σύξυλη μπροστά στις κάμερες

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο Ρίτσι της δεν πήρε καθόλου ψύχραιμα τη βροχή στην Αθήνα

Madonna: Η κόρη της έγινε 30 ετών και εκείνη θυμήθηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε στη γέννησή της

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Βίσση ή Καρβέλας; Η πλευρά που διάλεξε και η πρόβλεψη για το μέλλον