Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας 2-0 του Βόλου στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, ο Μπερνάρ, στάθηκε στη σημασία του αποψινού τρίποντου, αναφέροντας πως η νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη έδωσε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση στους «πράσινους». Παράλληλα, τόνισε πως, τόσο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο κόσμος της ομάδας, απόλαυσαν το σημερινό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπερνάρ:

Για το ματς και τη νίκη επί του Βόλου: «Πολύ σημαντική η σημερινή νίκη. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε στην παλιά καλή μας περίοδο, εκεί όπου είχαμε περισσότερες δυνατότητες με συνδυασμούς. Η νίκη κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Όπως είδατε σήμερα είχαμε καλή εικόνα, με 1-2 πάσες μπαίναμε στην αντίπαλη άμυνα. Άρεσε το παιχνίδι τόσο στους φιλάθλους όσο και σε εμάς τους ίδιους».

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού με τις τρεις σερί νίκες: «Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και πρέπει να κοιτάς να κερδίζεις τους εντός έδρας,. Όπως και τους εκτός έδρας αγώνας, αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να μην χάνεις. Στο πρωτάθλημα κερδίζει όταν αυτός που δέχεται τα λιγότερα γκολ, αλλά και αυτός που είναι πιο συγκεντρωμένος σαν ομάδα. Αν δεν σημειώνεις γκολ θα έχεις πρόβλημα. Στα πλει οφ θα αντιμετωπίσουμε δυνατές ομάδες. Εκεί θα πρέπει να μπούμε καλά δομημένοι και συγκεντρωμένοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Τουλάχιστον έχει βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου ο Ολυμπιακός»

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Λιούμπισιτς: «Πίστευα ότι θα πάρω άλλο τρόπαιο σήμερα σπίτι»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»

Βόλος: Πρότεινε καινούργιο σύστημα διεξαγωγής playoffs - playouts και πριμ από τη νέα σεζόν!

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας – Το πρόγραμμα της «Ένωσης»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ διόρθωσε στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο τις ανορθογραφίες του Ολυμπιακού»

Αθανασίου: Κυρίως πνευματικό παρά αγωνιστικό το θέμα του Παναθηναϊκού - Να κόψουν το λαιμό τους και να πάρουν το Κύπελλο