Ο Τζόρντι Μπερτομέου διαφώνησε ανοιχτά με την απόφαση της Ευρωλίγκας να διεξαχθεί το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι. Ο πρώην επικεφαλής της διοργάνωσης θεωρεί πως αυτή η επιλογή έχει μεγάλο ρίσκο.

«Δεν θα πήγαινα το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι. Δεν είμαι ενάντια στο να γίνει άνοιγμα στις αγορές της μέσης Ανατολής, αφού εκεί κατευθύνονται όλοι τώρα και εκεί βρίσκονται τα χρήματα. Όμως δείτε τι κάνουν οι άλλοι. Στο ποδόσφαιρο γίνονται εκεί μόνο μικρές διοργανώσεις, όπως τα Κύπελλα ή τα Σούπερ Καπ. Δεν κάνουν εκεί τους τελικούς σε μεγάλες διοργανώσεις», ανέφερε ο Καταλανός.

«Το να γίνει εκεί το Final 4 έχει μεγάλο ρίσκο. Μπορεί επιχειρηματικά να είναι κάτι θετικό, αλλά η ομορφιά και οι αξίες του Final 4 δεν είναι μόνο μπίζνες, είναι και η εμπειρία. Το Final 4 είναι μια γιορτή. Ο κόσμος δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα, ακόμη και στις ΗΠΑ μάς θαυμάζουν γι’ αυτό. Είναι ρίσκο να παίρνουμε την πιο καθοριστική στιγμή της σεζόν μακριά από τους φιλάθλους και τους πελάτες μας», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!