Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Ζόρντι Μπερτομένου, με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκα να τονίζει πως το Final Four θα επιστρέψει στην Αθήνα μέχρι το 2021.

Παράλληλα, μίλησε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας ότι η κόντρα τους ανήκει πλέον στο παρελθόν.

«Ξέρουμε το ΟΑΚΑ, η Αθήνα είναι μια πολύ ισχυρή υποψηφιότητα για το Final Four του 2020, ελπίζω πως περίπου στο τέλος Μαρτίου, θα ανακοινώσουμε τον τόπο της επόμενης διοργάνωσης. Είτε του χρόνου, είτε το 2021 θα επιστρέψουμε στην Αθήνα».

Για την σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Ανήκει οριστικά στο παρελθόν η κόντρα μου μαζί του, υπήρχαν δυσκολίες αλλά πλέον η σχέση μας είναι η καλύτερη δυνατή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»