Μια σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Μπεσίκτας, που ήρθε σε συμφωνία με τη Λάτσιο για την απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε

Συγκεκριμένα, οι «μαύροι αετοί» θα δώσουν στους «λατσιάλι» το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ ενώ παράλληλα ο Ιταλός σέντερ φορ θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Θυμίζουμε ότι ο Ιμόμπιλε είχε ανοιχτή διαμάχη με τους οργανωμένους οπαδούς της Λάτσιο, που του την είχαν «πέσει» μάλιστα, με αποτέλεσμα να θέλει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν, μετά από οκτώ χρόνια καριέρας με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, ο 34χρονος επιθετικός θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη, για λογαριασμό της Μπεσίκτας, η οποία θα τον ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέες συλλήψεις για τα στημένα στην Τουρκία: Ανάμεσά τους παίκτες της Φενέρ και της Γαλατά!

Πώς δεν αποβλήθηκε κανείς; Δολοφονικά μαρκαρίσματα στο Φενέρμπαχτσε-Γαλατασαράι χωρίς να δει κανείς την κόκκινη κάρτα!

Ο Ντουράν «σόκαρε» τη Γαλατά στο 95’ - «Πληγώθηκε» η Σαμσουνσπόρ λίγο πριν παίξει με την ΑΕΚ!

Πιάστηκαν στα χέρια από την... προθέρμανση στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Γαλατάσαραϊ και Φενέρ!

Έπεσε… ξύλο μετά το τέλος του ντέρμπι των ομάδων νέων Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ

Γκολάρα ο Λάτσι απέναντι στον Έντερσον, αλλά η Φενέρ ξύπνησε και «έριξε» πεντάρα!

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Όρθια η Σαμσουνσπόρ στην έδρα της Μπεσίκτας

Μήνυση της Warner Bros κατά της Φενέρμπαχτσε για την αναφορά «Χάρι Πότερ» για τον Κερέμ Ακτούρκογλου

Τούρκος δημοσιογράφος στη Δίκη: «Σε έναν μήνα η Τουρκία εξιχνιάζει το στοιχηματικό κύκλωμα»!

Τουρκία: 45 ημέρες αποκλεισμού στον Ελμαλί, 9 μήνες στον Μπαλτατζί από Γαλατά - 45 και στον Γιουκσέλ της Σάμσουνσπορ!