Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, ο Χέφτε Μπετανκόρ αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο άσος της Αλμπαθέτε μίλησε ανοιχτά για κάποιες λάθος επιλογές που έκανε από την ηλικία των 18 μέχρι και τα 21, ενώ τόνισε πως όταν αποφάσισε ότι δεν ήθελε πλέον εκείνη τη ζωή, κατέφυγε στη βοήθεια ψυχολόγου και συνήλθε.

«Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη ζωή μου. Δεν νομίζω ότι έκανα τα πράγματα σωστά στην προσωπική μου ζωή. Έτσι, κάθισα με τους γονείς μου και τη σύζυγό μου και αποφάσισα να σταματήσω. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι να είμαι καλός άνθρωπος και να έχω τις αξίες που μου έδωσαν οι γονείς μου από μικρή ηλικία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εκείνη την εποχή το μυαλό μου περιπλανιόταν σε άλλες κατευθύνσεις, κάτι που δεν θα έπρεπε. Δούλεψα πολύ με τον ψυχολόγο μου και ακόμα το κάνω. Δεν είμαι λάτρης των πάρτι, δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά ως έφηβος ακολουθούσα λάθος δρόμο, μπαίνοντας σε μια διαφορετική ζωή με παιχνίδια, αλκοόλ, όπως συμβαίνει σε πολλούς εφήβους. Δεν ήθελα αυτήν τη ζωή, οπότε σταμάτησα και συνήλθα. Στο τέλος, κάνεις ό,τι θέλεις. Οι φίλοι σου μπορούν να σου πουν ό,τι θέλουν, αλλά εσύ είσαι αυτός που έχει τον έλεγχο. Αυτό που έκανα ήταν δικό μου λάθος», διευκρίνισε κλείνοντας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η UEFA επιβεβαίωσε τις κινήσεις της Ρεάλ για την υπόθεση «Νεγκρέιρα», με τις δωροδοκίες της Μπαρτσελόνα

Ο Εμπαπέ παρέλαβε το Χρυσό Παπούτσι του Μουντιάλ και ο Κουρτουά τον... ψηφίζει για τη Χρυσή Μπάλα

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση Νεγκρέιρα - Η Ρεάλ έστειλε 50.000 σελίδες στην UEFA!

Ρεάλ Μαδρίτης: Πιθανό το ενδεχόμενο ο Έντρικ να αποχωρήσει δανεικός τον Ιανουάριο

Η αλήθεια γύρω από τον Λαουτάρο και τις «ματιές» της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι

Η Ισπανία πετάει στο γήπεδο, αλλά… μένει πίσω στο ταμείο

Πουλάει Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα - Πόσο κοστολογείται ο Ολλανδός

Απίθανος Καθόρλα: Υποδέχτηκε σαν οπαδός το πούλμαν της Οβιέδο και στο τέλος πανηγύρισε μέσα στο γήπεδο!

Μπαένα για Μουρίνιο: «Διαμαρτύρεται μόνο επειδή έχασε, η κίνησή του έδειξε την αδυναμία του να δεχθεί την ήττα»

Έντρικ: «Δεν είναι δύσκολο να είσαι ποδοσφαιριστής, δύσκολο είναι να ξυπνάς 5 το πρωί για να πας δουλειά»