Τεράστιο βήμα για να βρεθεί στους «8» του Europa League έκανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα της Μπέτις.

Παράλληλα, οι «αετοί» συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν στην Ισπανία, αφού παρέμειναν αήττητοι για 4ο διαδοχικό παιχνίδι στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου (3-1-0)!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν στο 14’ σε μια σέντρα-σουτ του Κόστιτς, ο οποίος «κρέμασε» τον Μπράβο (0-1).



Η απάντηση των Σεβιγιάνων ήταν σχεδόν άμεση, με τον Φεκίρ να αδειάζει την αντίπαλη άμυνα και να πλασάρει εξαιρετικά τον Τραπ ισοφαρίζοντας στο 30’.



Παρ’ όλα αυτά, οι Γερμανοί ανέκτησαν άμεσα το προβάδισμά τους, με τον Λίντστρομ να εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Καμάντα, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία και διαμόρφωσε το 1-2 στο 32’.



Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες της Μπέτις είχαν την εδαφική υπεροχή, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, καθώς δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στην τελική ενέργεια.

Στο 52’, η Άιντραχτ κέρδισε πέναλτι σε μια φάση που ο Ρούιμπαλ να κάνει χέρι στην περιοχή. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο Μπορέ, όμως νικήθηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, Μπράβο, που ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube