Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Μπέτις για τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:45) για το Europa League.

Νοκ άουτ με μυϊκό τραυματισμό από τη χθεσινή προπόνηση τέθηκε ο Ροντρίγκο Ρικέλμε. Ο Ισπανός αριστερός εξτρέμ έχει φέτος 6 γκολ και 1 ασίστ σε 25 εμφανίσεις με τους «βερδιμπλάνκος».

Εκτός προπόνησης έμεινε και σήμερα ο Άντονι, που είναι αμφίβολο αν θα ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Αμπντέ Εζαλζουλί, που επέστρεψε από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και είναι αρκετά καταπονημένος, καθώς έπαιξε πολλά παιχνίδια με το Μαρόκο. Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, είναι πιθανό ο Μανουέλ Πελεγκρίνι να κρατήσει αμφότερους στη Σεβίλλη για να είναι έτοιμοι για το ματς με την Αλαβές για το πρωτάθλημα.

Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Ζούνιορ, Μπεγερίν, Κούτσο, Ίσκο και Άμραμπατ, με τον τελευταίο να υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση στον αστράγαλο στα τέλη της εβδομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Λούμπλιν: Τα «μαγικά» του Κωνσταντέλια και το πάρτι των ασπρόμαυρων

ΠΑΟΚ: Σάλος στην Ουκρανία και κίνδυνος τιμωρίας

Τσορμπατζόγλου: «Κομβικό για τον ΠΑΟΚ να παίρνει τις προκρίσεις, ο Λίσι έστειλε μήνυμα - Σε τρελά κέφια ο Κωνσταντέλιας»

Προπονητής Ντιναμό Κιέβου: «Έμπειρη ομάδα με ποιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί»

Πλήγμα για τον ΠΑΟΚ: Εκτός ρεβάνς ο Άλι, φόβοι για απουσία έως και έναν μήνα

Κακή βραδιά στο Σπλιτ για την Πάφο…

«Πω πω τι κάνει πάλι ο Ντέλιας»: Το σποτ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το διπλό του ΠΑΟΚ

Σοκ για την Μπενφίκα του Παυλίδη στην Ελβετία, «σίφουνας» η Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Λίσι: «Χαρούμενος για την εικόνα των παικτών μου - Μία νίκη που ανήκει σε όλη την ομάδα»

«Έδειξε χαρακτήρα, αλλά η πρόκριση παραμένει ανοιχτή»: Το σχόλιο Τσορμπατζόγλου για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.