Τέλος στα σενάρια που παρουσίαζαν πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Στρόνγκεστ, έδωσε ο διεθνής Βολιβιανός μπακ, Ντιέγκο Μπεχαράνο.

«Όλα είναι ψέματα. Όλα είναι μαλ… Είμαι παίκτης του Παναιτωλικού και δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη SportDay.

«Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η ομάδα είναι ενωμένη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Νιώθω πολύ καλά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ώστε να δώσω χαρά στον κόσμο», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»