Μία από τις καλύτερες μέρες του φετινού καλοκαιριού είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού είδε τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας να ακολουθούν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, Λουτσιάνο και Καμπέσας εντάχθηκαν στην προπόνηση της ομάδας ενώ ενδιάμεσα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού:

Προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα με περιορισμούς και ελεύθερο δίτερμα περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης". Ο Βιγιαφάνιες γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Οι Λουτσιάνο και Καμπέσας ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες τους, ενώ ενδιάμεσα ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»