Με μοναδικό πρόβλημα πλέον τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο συνεχίζει η ΑΕΚ τις προπονήσεις της. Ο 24χρονος μέσος ξεπέρασε τον μικροτραυματισμό που είχε υποστεί και την Τρίτη επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Έτσι πλέον μόνο ο Ισπανός άσος, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, είναι εκτός πλάνων μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος σταδιακά ανεβάζει στροφές και υπολογίζεται πως από τον επόμενο μήνα θα αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνει και σε παιχνίδια.

Η προπόνηση της Τετάρτης ορίστηκε και πάλι για τις 8:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: «Η ληστεία της χρονιάς - Ζητάμε από τον Λανουά να τους κόψει τη διαιτησία»

Ξέσπασμα Βούρου: «Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές στο ποδόσφαιρο και όχι οι διαιτητές»

Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Να μπω μια μέρα στην Τούμπα όρθιος και να εκτελέσω ένα πέναλτι»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μπαλωθιά του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη

Ερωτηματικά και διλήμματα πριν το ντέρμπι: Τα τελευταία νέα ΠΑΟΚ και Άρη από Τσορμπατζόγλου και Σαββόπουλο!

Μονεμβασιώτης: «Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία - Να κόψει τους σημερινούς διαιτητές ο Λανουά»!

Ματσάρι: Θα έπρεπε να είχαμε νικήσει σήμερα - Χάσαμε βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών»

Ξέσπασμα Κέρκεζ για Ματσάρι: «Για μένα είναι μηδέν, όσα τρόπαια και να έχει - Με τσιγάρα στον πάγκο, είναι εικόνα αυτή;»

Κόντης: «Κοιτάμε τους πάντες στα μάτια – Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Σαλάχ-Εντίν!

TAGS: A.E.K.