Μπορεί να λείπει το μισό… Ρέντη, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες αλλά και ο Μίτσελ που είναι στη Νιόν και στη σύναξη των Ευρωπαίων τεχνικών, ωστόσο οι προπονήσεις συνεχίζονται σε φουλ ρυθμούς για όσους βρίσκονται εν Αθήναις…

Τα καλά νέα ήρθαν από τον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας να αφήνει πίσω τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Κανονικά προπονείται και ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος μέρα τη μέρα αισθάνεται όλο και καλύτερα.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μανιάτης συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Δημήτρης Σιόβας ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Λόγω των πολλών απουσιών, στην προπόνηση της Πέμπτης (4/9) συμμετείχαν και μερικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων, με το επόμενο ραντεβού των «ερυθρολεύκων» στο Ρέντη είναι προγραμματισμένο για τις 09:00 το πρωί της Παρασκευής (5/9).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκινητικό ποστ από Ποντένσε: «Σε κάθε παιδί στην Ελλάδα, είστε τυχεροί που είστε οπαδοί του Ολυμπιακού»

Super 3: «Ερασιτεχνικός ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας από τα γραφεία έως τα αποδυτήρια - Ακόμη περιμένουμε εξηγήσεις»!

Στην Τήνο o Δημήτρης Μελισσανίδης με το υπερπολυτελές Vera - Δείτε φωτογραφίες

Νικολογιάννης: «Καμία απάντηση από τον Σάρι στον Παναθηναϊκό - Καθοριστική η επόμενη εβδομάδα για το θέμα του προπονητή»

Τσορμπατζόγλου: «Θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ ο Θυμιάνης, κρούση και για Τσιφτσή»

Νικολακόπουλος: «Πώς έχει το θέμα με Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Επειδή είναι ο Αραούχο τού έκανε τέτοια προσφορά η ΑΕΚ»

Δημάτος για Αραούχο: «Έφερες κάτι διαφορετικό από την πρώτη μέρα»

Γιαννούλης: «Έχω ενδιαφέρον από Ελλάδα - Έχω μιλήσει, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μου να γυρίσω αυτήν τη στιγμή»

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος