Μετ’ εμποδίων άρχισε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Μία ημέρα μετά τη νίκη επί των Τρικάλων, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο ΣΕΦ, αλλά για άλλη μία φορά δεν ήταν όλοι!

Ο Βασίλης Σπανούλης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν γυμνάστηκε τη Δευτέρα (20/3), με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Σέρβους να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε και ένα ευχάριστο νέο. Ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είχε ενοχλήσεις λόγω τενοντίτιδας και δεν αγωνίστηκε κόντρα στους Θεσσαλούς, έβγαλε μέρος του σημερινού προγράμματος και έτσι αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επική στιγμή: O Λεσόρ ανέβηκε στο αυτοκίνητο και τραγούδησε «βουντού-βουντού» με τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Φαρίντ: «Όλα έγιναν από την άμυνα, δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα»

Ναν: «Από τη στιγμή που είμαι καλά και δεν πάω με πατερίτσες, θα παίζω»!

«Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στον σωστό δρόμο - Απόλυτη δικαίωση στο πλάνο Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη από το ΟΑΚΑ

Αταμάν: «Νιώθω αυτοπεποίθηση ότι καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα - Έχουμε πλεονέκτημα όποτε παίζει ο Σλούκας»

Παναθηναϊκός: Αφαίρεσε το διαρκείας από οπαδό μετά από επεισόδιο με τον Όφερ Γιανάι

Ιτούδης: «Ο Παναθηναϊκός άλλαξε στρατηγική και έδειξε πόσο μας σέβεται - Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή»

Αταμάν: «Δείξαμε τη δύναμή μας - Δεν είχε κάνει προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες ο Ναν»

Γλίτωσε το «στραπάτσο» με Παρί και μπήκε εξάδα η Ρεάλ

Αντέδρασε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό φρενάροντας την Αρμάνι Μιλάνο η Φενέρμπαχτσε