Ο Αρμένιος διεθνής επιθετικός έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ακολούθησε το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας.

Αντίθετα, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Καρασαλίδης.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε αερόβιο τρέξιμο και φυσική κατάσταση στο πρώτο μέρος, ενώ, στη συνέχεια, ασκήσεις ενδυνάμωσης και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί πρωϊνή προπόνηση στα Πηγάδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Υψηλά επίπεδα ετοιμότητας από την ΑΕΚ, άμεση η προσαρμογή Μάγερ»: Το σχόλιο Τζαλίδη από την Ολλανδία

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βινίσιους

Τα highlights της φιλικής τριάρας της ΑΕΚ απέναντι στη Σιντ Τρούιντεν

Κετσετζόγλου: «Δείχνει έτοιμη για τα επίσημα η ΑΕΚ - Βελτιωμένη η συνεργασία Γιόβιτς-Βάργκα, βοηθούν Κάιρινεν-Μάγερ»

Τσακίρης: «Σημαντική η αγωνιστική ετοιμότητα της ΑΕΚ-Η κεντρική ιδέα αυτού που θέλει ο Νίκολιτς αποτυπώθηκε στο χορτάρι»

Νίκολιτς: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος - Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση, σκεφτόμαστε μόνο τον ΟΦΗ»

AEK με γκάζια και με Πήλιο... σκόρερ, «καθάρισε» τη Σιντ Τρούιντεν και φουλάρει για τις επίσημες προκλήσεις!

Με Athens Kallithea η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ πριν το Superbet Super Cup

Θερμή αγκαλιά του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ζίνι στο περιθώριο του φιλικού της ΑΕΚ

Γκαζωμένη ΑΕΚ, σκόραρε και ο Γιόβιτς για το 3-0 του ημιχρόνου

TAGS: Ξάνθη