Ο διεθνής μέσος ακολούθησε κανονικά τις οδηγίες του Παναγιώτη Γκουττσίδη, αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο χέρι και αναμένεται να αγωνιστεί στο ματς της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Στόιτσεφ, ο οποίος υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε επέμβαση στον αγκώνα και θα επιστρέψει στα γήπεδα σε τρεις εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα σε περιορισμένο χώρο και τακτική.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»